IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бебе на борда – Софи Търнър и любимите ѝ рокли за лятото

9 юли 2020 11 00

Актрисата залага на по-широките с волани

БГНЕС

Лято е! Въпреки горещините и призивите на американските власти за изолация, Софи Търнър не може да си стои вкъщи. Актрисата, която е в напреднала бременност, не спира да се разхожда заедно с мъжа си Джо Джонас. И както се досещате, тя не остава незабелязана от фотографите. 

Жените, които имат по едно или повече деца, знаят колко е трудно да си бременна в горещините. Потиш се, става ти лошо, вие ти се свят. Ето защо е много важно освен да носиш бутилка вода със себе си, да си с удобни дрехи с проветриви материи, които да не задържат излишна топлина. На това залага и русокосата актриса. 

Тези дни Софи бе забелязана с къса бяла рокличка с драперии или нещо като по-дълга туника, прикриваща корема ѝ. Под нея тя носи сив потник и панталонки, защото материята ѝ прозира. Тя е съчетана със спортни маратонки, които в момента са най-разумният вариант предвид килограмите на звездата. 

Ако разгледаме по-обстойно стила на актрисата от „Игра на тронове“, ще видим, че освен клиновете и късите панталонки за бременни, тя харесва една от тенденциите за този сезон – роклите с воали. Те са удобни, по-широки и същевременно стилни. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Cinema (@cinema.ok) на

Разхождайки се в парка, бъдещата майка бе снимана с къса лятна рокля в розово. Тя е от много лек плат, на няколко разширяващи се пластове, като под нея актрисата носи бяла тениска.  

В началото на бременността, когато тя все още я криеше, Софи носеше къса карирана рокля в кафяво. Тя се отличава с един воал и буфан ръкавите, които отново са на мода. 

Софи Търнър и Джо Джонас нямат търпение да станат родители и вече се подготвят за момента. Двамата все още не казват какъв е полът на детето. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари