IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рокли за лятото: Мелания Тръмп с Alexander McQueen

8 юли 2020 16 30

Американците я критикуват заради странния ѝ избор

БГНЕС

Речта на Доналд Тръмп за Деня на независимостта на САЩ предизвика доста дискусии. Повече от 7 500 души се събраха в Маунт Ръшмор, щата Южна Дакота, за да отбележат 4 юли, като много малко от тях бяха с маски, което също разгневи доста американци. И за капак – Мелания, която придружаваше съпруга си, събра множество критики. Изборът ѝ на рокля за събитието се видя крайно неподходящ за много хора, които изразиха недоволството си от негов в социалните мрежи. 

Първата дама се появи с бяла рокля с нестандартни черни шарки, които хората определиха като „абсолютни драсканици върху бял лист“. Моделът, който струва 2485 долара, е на Alexander McQueen, като рисунките по него са дело на студенти по моден дизайн от Лондон.  

Разкроената рокля, която стои чудесно на жената до Доналд Тръмп, е с черен колан на кръста и асиметрична дължина. Тя бе в съчетание с тъмни лачени обувки на висок ток и любимите очила на Мелания. Въпреки нейния елегантен силует, определено не се хареса на претенциозните избиратели. 

„Изглежда Доналд е рисувал с флумастер по роклята на Мелания“, „Прилича на нещо като ураган“, „Какви са тези драсканици по роклята ѝ???“, пишат потребители на Instagram, коментирайки въпросния тоалет. 

Според модни експерти, първата дама трябваше да заложи на по-строг тоалет, а ако в него имаше цветовете на американското знаме, щеше да събере симпатиите на гражданите. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари