IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рокли за лятото: Изборът на Никола Пелц

13 юли 2020 14 30

Годеницата на Бруклин Бекъм заложи на дизайн от Виктория Бекъм

Снимка: БГНЕС

Никола Пелц заложи на перфектен стил за партито по случай годежа си за Бруклин Бекъм.

В събота стана ясно, че актрисата е казала „Да“ на известния наследник. Новината беше обявена в социалните мрежи, а от публикациите феновете разбраха, че Бекъм всъщност е предложил преди цели две седмици. „Преди две седмици попитах моята сродна душа дали ще се омъжи за мен и тя каза „Да“, написа Бруклин и добави, че е най-щастливият мъж на света.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

Синът на Виктория и Дейвид Бекъм обеща да бъде най-добрият съпруг и бъдещ баща, а Пелц също се обясни в любов на своя избраник. Тя публикува снимка на двамата, пишейки че няма търпение да прекара остатъка от живота си с Бруклин. От поста става ясно, че снимката е направена от най-малкия член на семейство Бекъм – Харпър. 

Освен новината за сватба, феновете на двойката бяха впечатлени и от избора на рокля на Никола Пелц. Тя беше заложила на лятна, дълга жълта рокля, която е по дизайн на бъдещата ѝ свекърва. През април дрехата се появи в социалните профили на Виктория Бекъм, която написа, че свежият цвят е перфектен за лятото. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Изглежда, че летният дизайн е част от колекцията пролет/лято 2020. Въпреки че тоалетът на Никола изглежда да е малко по-дълъг от оригиналния, роклята все пак включва всички други отличителни белези, по които веднага може да познаете кой е дизайнерът. Виктория Бекъм никога не е криела любовта си към Пелц и не е никаква изненада, че бъдещата ѝ снаха е с нейна рокля.

Дизайнерката сподели радостта си от годежа на сина си в социалните мрежи. „Пожелавам ви много любов и щастлив живот. Всички ви обичаме толкова много“, написа тя. Пелц пък веднага отговори на публикацията, пишейки че е най-щастливото момиче на света. Въпреки че все още е много рано да се мисли за сватбена рокля, много от феновете веднага започнаха да питат дали Виктория ще направи дизайна и за това събитие.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Новината за годеж идва само шест месеца след като Никола и Бруклин обявиха официално, че са двойка. През януари те започнаха да публикуват свои общи снимки в социалните мрежи и оттогава не спират да демонстрират любовта си пред феновете. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари