IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кръгли очила – как да ги включим в стила си?

13 юли 2020 16 30

Моделът винаги е един от най-предпочитаните

Снимка: iStock

Умението да съчетавате кръглите си слънчеви очила с тоалетите си е жизненоважно, ако решите че този модел е за вас. Изборът на очила за лятото е сериозно решение, защото той ще бъде на първа линия в стила ви и веднага ще бъде забелязван от хората. Важно е да намерите стил, който ще ви пасва идеално. Вариантите са много – от котешки очи до авиаторска форма.

Има хиляди стилове на слънчеви очила, чиито стъкла са кръгли. Класическите рамки на авиаторския стил имат заоблена, леко разкъсана форма. Винтидж стила на слънчевите очила, станал популярен заради Джон Ленън, са известни като „Teashades“ и често се характеризират с перфектно кръгло стъкло. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spunglasses (@spunglasses) on

Конкретният тип кръгли слънчеви очила, който ще подхожда на вас, зависи от няколко фактора, а най-важният е формата на лицето. Ако правилно оформите тоалета си, всякакви кръгли очила могат да ви подхождат. Правилото за избиране на правилен модел се състои в това да не залагате на форма, която е същата като формата на лицето ви.

Ако имате много кръгло лице, може да забравите за напълно кръгли форми слънчеви очила. На вас би ви подхождал модел котешки очи. Хората с диамантена форма на лицето също трябва да стоят далеч от кръглите стъкла. Помислете за по-овална форма, ако попадате в тази категория. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Dieners I Fashion Blog (@lieblingsstil) on

За останалите от нас, с овални или квадратни лицеви форми, по-заоблените стилове пасват добре на нашите пропорции и подчертават добрите ни характеристики. 

Как да съчетаем кръглите слънчеви очила?

Кръглите слънчеви очила вървят както с официални, така и с ежедневни тоалети. Как ще ги съчетаем зависи много от допълнителните детайли и рамките. Цвят, акценти и размер ще влияят върху избора ни. Модерните стилове на кръглите слънчеви очила, обикновено изработени от ацетат или пластмаса, изглеждат страхотно с ежедневен тоалет.

Представете си, че се отпускате на плажа, отпивате коктейл и се наслаждавате на слънцето. Това е средата, в която по-модерните кръгли слънчеви очила ще паснат най-добре. Тук се включва моделът котешки очи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittany Michèle Pruitt (@bisousbrittany) on

Класическият, супер кръгъл стил на телена рамка може да изглежда шик с по-приключенски и авангарден стил. Представете си, че сте на летен купон или пък на концерт под звездите. Каквото и да носите там, този модел очила ще изглежда страхотно с всеки стил. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blogger world (@bloggerinfluencerworld) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари