IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летни рокли: Кейт Мидълтън заложи на черното с точки

15 юли 2020 11 00

Херцогинята на Кеймбридж с промяна в прическата

БГНЕС

Лято е, но времето навън е доста променливо. Както пече слънце, изведнъж излиза студен вятър и за по-хладните вечери ни трябва нещо с дълъг ръкав. Освен едноцветните жилетки и сака, които вървят почти на всичко, може да изберем рокля с дълъг ръкав от по-лека материя. Именно на такава заложи Кейт Мидълтън за поредния си официален ангажимент. 

Херцогинята на Кеймбридж се появи с модел на любимата си дизайнерка – Емилия Уикстед. Роклята е черна, на едри бели точки, като е разкроена, с дължина малко под коляното. 

Мидълтън е съчетала тоалета си с бежови бохо еспадрилки с връзки, с които безпроблемно да ходи по тревата на градината, в която бе поканена да подкрепи семейства, участващи в проекта на BBC Tiny Happy People“.

Роклята е с дълъг ръкав с коланче на кръста, като съчетанието между черно и бяло в този му вид е едно от любимите на херцогинята. Както може би се досещате, след нейната поява, моделът бе пуснат с намаления в някои британски магазини и бързо беше изкупен. 

Освен с ефирната рокля на бели точки, Мидълтън се отличава и с нова прическа. След като тя пусна бретона си по време на изолацията, сега го е разделила на две части, които са леко накъдрени. 

Ето и още няколко подобни визии на Кейт през годините, които доказват, че тя обожава да носи рокли с черни и бели точки или други фигури. 

* * *

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари