IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Флорални мотиви – изборът на Лорина Камбурова за бански

15 юли 2020 08 40

Актрисата кара каяк по река Велека

Pixabay

Все още сме в средата на юли и хубавите летни мигове на много от нас предстоят. В случай, че тепърва ще ходите на море, изборът на нов бански стои на дневен ред заедно с други важни задачи. Все пак той трябва да е хем удобен, хем модерен. За да ви улесним, ние продължаваме да ви представяме какви модели носят звездите и кои са най-новите тенденции.

Наскоро Лорина Камбурова сподели няколко кадъра от морската си почивка. Младата актриса, родена във Варна, показа, че изглежда страхотно по бански, лежейки в шатра на плажа. 

Моделът, избран от Лорина, е много семпъл, като се отличава с едно – флоралните мотиви в хавайски стил. 

Банските на Камбурова не са от асиметричните, които се търсят в момента, но може да се каже, че също са актуални, защото са с цветя, които никога няма да излязат от мода. При това са в цветове, които отиват на почти всичко, особено на бяла или бежова сламена шапка, която трябва да е един от задължителните ви аксесоари за плажа. 

Актрисата явно харесва плетените шапки, защото носи такава в светложълто, придвижвайки се с каяк по устието на река Велека.

Миналата година Лорина Камбурова бе избрала син бански в две части за лятната си почивка в Тайланд. Долнището е с връзки, а горнището – с триъгълници. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари