IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Плажни кърпи – 4 принта, актуални това лято

16 юли 2020 16 30

Микрофибърните съхнат по-бързо

IStockphoto

Плажната кърпа е аксесоар, без който не можем на морето или басейна. След банските, тя е онова, което ни създава комфорт на пясъка или шезлонга. Има много хора, които се пекат директно на пясъка или на тревата, но друго си е да легнеш на нещо меко и удобно. А и хигиената в условия на коронавирус е много важна. 

Сега индустрията се грижи да има най-различни варианти от плажни кърпи, много от които съхнат по-бързо и не заемат много място в чантата. 

Както може би знаете, памучните кърпи си остават най-добрият вариант за морската почивка. Те попиват водата и са меки, като в сравнение с изкуствените, въобще не запарват кожата. За съжаление, някои са по-дебели и задържат вода. 

Спортните кърпи, изработени от микрофибър, ще са актуални и това лято. По-изчистени като десени, те имат друго предимство – съхнат много лесно и не тежат. Излизайки от водата, може да се забършете и след малко да легнете на сухо. 

Безспорно, това лято кръглите плажни кърпи са номер едно на пазара. Предлагани в различни големини и принтове, те са предпочитан аксесоар за плажа. Много хора ги взимат, за да си направят интересни снимки на плажа и да съчетаят банските и чантата си с тях. 

плажни кърпи,

IStock

Кръглите кърпи, които са тотален хит в Instagram, могат да бъдат плюшени, микрофибърни, памучни или от тънка изкуствена материя. Някои се предлагат с ресни или помпони отстрани. 

Ето 4 вида принтове за плажни кърпи,  които са актуални това лято: 

1. Море 

Закъде без любимото синьо? Все повече производители, които правят хавлиени кърпи в този цвят, се ориентират към производството на модели с принтове на морето. 

Може да избирате между десени с морска пяна, комбинация между пясъка и вълните или много други вариации. 

Кърпите с морски принтове са както в квадратна форма, така и в кръгла. 

2. Диня 

Все пак динята е най-предпочитаният плод през лятото, особено на плажа, където освен морето, имаме и нужда от разхладителни храни и напитки. 

Кърпите, които имитират окраските на динята, са търсени всяко лято. Разбира се, тази година правоъгълните отстъпват място на кръглите, които са пъстри и се забелязват отдалече. 

3. Бохо 

Кърпите с елементи от бохо стила също ще са актуални това лято. Най-често те са в синьо и бяло – най-търсените цветове за лятото и плажа. 

4. Животински принтове 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от SKOVA (@skova.co) на

Тъй като те присъстват в бански 2020, ще ги видим и в кърпите. 

Най-популярни са тигровите  и леопардови шарки. При някои модели в основата на плажната кърпа е животинският принт, а около него има кантове и ресни в друг цвят. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари