IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Черен цял бански – любим на звездите

18 юли 2020 18 00

Модата от 90-те се завръща

Снимка: Pexels

Избирането на бански е различно за всеки от нас – някои го обичат, други го мразят, а трети се опитват да приключат с него колкото се може по-бързо. Независимо в коя категория попадате, притежанието на хубаво облекло за плажа е задължително и може напълно да промени визията ви за лятото. 

Ако не знаете какво да си вземете и искате да излезете от магазина по най-бързия начин, то трябва да се спрете на класическия черен цял бански. Той никога не излиза от мода, въпреки че е на пазара от десетилетия. Ако се потопите в историята, ще видите, че целите бански са любими на множество известни личности, които не пропускат да ги облекат всяка година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

През 50-те години на миналия век Мерилин Монро многократно носи черен цял бански докато се наслаждава на топлите лъчи край басейните в Америка. Днес, ретро моделът се е превърнал в задължителен за всяка модна марка. Често банският е направен с допълнителни щрихи, за да подчертава цялото тяло. 

Преминаваме към 90-те години и елегантните черни бански отново са на мода. Принцеса Даяна се забавлява в океана, облечена в любимия си модел. Както лейди Ди доказва, банският не е нито скучен, нито обикновен. Мрежести, дълбоки деколтета, изрязани или с дантели – вариациите  са много. Цветът обаче е само един – черен.

Съвсем наскоро пък Сара Джесика Паркър също се появи в черен цял бански и ни върна към времето на сериала „Спасители на плажа“. Актрисата носи подобни модели от години, с което се опитва да предаде един прост урок на своите последователи – заложете на вечните и качествени бански костюми, които можете да носите отново и отново.

Паркър обаче не е единствената звезда, която залага на черния цвят. Емили Ратайковски е кралицата на този модел и, ако съдим по снимките в социалните ѝ профили, тя има цяла колекция от цели бански. Ким Кардашян също се присъединява към компанията, както и Роузи Хънтингтън-Уайтли и Лили Олдридж. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари