IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли не излиза без... маска за 5 долара

26 юли 2020 12 00

Актрисата продължава да спазва законите

Снимка: БГНЕС

По целия свят в момента има хора, които поставят под въпрос науката и избират да не носят предпазни маски за лице по време на пандемията от коронавирус. Заразата върлува вече осми месец и няма страна, която да не е засегната от нея. 

До 17 юли са регистрирани над 13 млн. случая на COVID-19, от които над 500 хиляди са завършили фатално. Добрата новина е, че излекуваните пациенти са над 8 млн., но рестрикциите продължават да действат в повечето страни. В САЩ, която е една от най-засегнатите държави, наскоро бяха върнати най-строгите закони за спазване на дистанция и дори част от търговските обекти отново затвориха врати.

жена с

Снимка: Pixabay

На този фон има хора, които отказват да спазват правилата и да носят маски, което е необяснимо по много причини. Първо, маските не са толкова неудобни за колкото ги представят и второ – не са скъпи. 

Анджелина Джоли е от хората, които спазват правилата и доказва, че няма причина да не носите маска, дори ако сте облечени с рокля за 7000 долара. Докато носеше тоалет от „The Row“ актрисата заложи на предпазно средство, което струва само скромните 5 долара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on

Маската беше продадена веднага след пускането си на пазара, но наскоро бройките бяха възстановени и Джоли имаше възможност да излезе на въздух, предпазвайки се от вируса. Това е може би най-достъпният аксесоар, който звездата някога е носила, а на всичкото отгоре е и най-важният. 

Марката е „Everlane“, а маските се предлагат в различни цветове и дизайни. Цената е напълно достъпна за всички нас – от 5 до 25 долара. Освен това, 10% от печалбите от всяка маска отиват за Американския съюз за граждански свободи. Това обяснява защо именно Джоли е избрала този бранд.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina jolie Fc (@angelinajolie_officially) on

Актрисата е известна със своята хуманитарна дейност и борбата за равенство. И така тя хем се пази от вируса, хем помага за извоюване на права за всеки гражданин. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари