IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неостаряващи звезди: Хайди Клум показа как изглежда без грим

30 юли 2020 08 50

Звездата не излиза без слънцезащитен крем

БГНЕС

Тя е на 47, но изглежда доста по-млада за възрастта си. Като модел, който продължава да се снима в най-различни реклами и жури в „Америка търси талант“, Хайди Клум трябва да бъде с безупречна визия. Пред обектива и на големия екран тя винаги изглежда в добра форма и е с много грим, но когато си отиде у дома, предпочита да остави кожата си да диша. 

Релаксирайки с любимия мъж в градината, красавицата показа, че остарява с финес. Споделяйки свои снимки без грим, тя за пореден път очарова своите последователи в Instagram. 

Макар че се оплака, че не може да влезе в старите дънки след изолацията, Хайди е невероятна със своя слънчев загар и бански с животински принт. Позирайки до мъжа си Том, който свири на китара, тя се снима със затворени очи, без никакъв грим на лицето. Макар и с леки бръчки, може да се каже, че лицето ѝ е перфектно за годините ѝ. 

На друг кадър Клум позира с малък кактус в ръце, като е докоснала нос до цвета му. Чрез него тя отново показва естествената си красота. 

Известната манекенка разкри и че докато събира тен по бански, обожава да рисува. И показа една от картините си – на цъфнало дръвче. 

Преди няколко месеца звездата разкри пред Elle, че не излиза навън без слънцезащитен крем. Макар и да има тен, тя задължително ползва такъв с висок фактор – 50. За да има здрава и еластична кожа, тя разчита на специален овлажнител, който е много лек и попива в дълбочина. 

„Когато използвам много мазни кремове, ставам в пъпки. Този ползвам от години, защото не запушва порите“, обяснява моделът. 

А за да поддържа стегнати ръцете си, Клум вдига гирички поне четири  пъти седмично. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари