IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кожен шик – Кайли Дженър на корицата на Vogue

3 август 2020 17 40

Риалити звездата се снима за изданието в Хонконг

БГНЕС

Кайли Дженър се появи на корицата на Vogue. Риалити звездата, която се е снимала за августовското издание на списанието в Хонконг, показа няколко кадъра в своя Instagram. 

„Vogue baby“, написа 22-годишната милиардерка. 

Кайли е сменила няколко визии за фотосесията, като на корицата я виждаме в бургундско червена кожена рокля. Тя е латексова, като описва всяка една от извивките. Отличава се с дълбокото V-образно деколте и подплънките на рамената. Освен това е с дълги ръкави. 

Моделът, който носи Дженър, е от есенната колекция на Saint Laurent. Дължината му е под коляното. Той е съчетан с кожени ботуши тип „чорап“ и верижно колие в златно на врата. 

Младата бизнесменка е качила видео, което показва фотосесията зад кадър. В него се вижда, че тя позира на стол, облечена с дълга синя пола с цепка, както и с къс черен топ. И докато на корицата косата й е пусната, тук тя е вързана, като само два от кичурите ѝ на челото падат свободно. 

При втората визия за фотосесията Кайли носи дълги кожени ръкавици в черен цвят и семпли златни обеци. 

Миналата седмица риалити звездата скандализира последователите си, като показа поредните луксозни придобивки, които е купила за дъщеря си. След понито за 156 000 паунда, тя показа как Сторми се вози в електрическа кола на марката Louis Vuitton. 

„Моето бебе вече не е бебе“, написа Кайли Дженър. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари