IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летни рокли: 4 модела, носени от Меган Маркъл

5 август 2020 14 30

Бившата херцогиня на Съсекс навърши 39 години

БГНЕС

Меган Маркъл бе една от най-коментираните личности в британския кралски двор. Дори и след напускането на Острова, животът на бившата херцогиня на Съсекс и съпруга ѝ продължава да е тема номер едно за много медии. Освен за това как прекарват свободното си време и по какъв начин се издържат, много издания обръщат сериозно внимание на стила им на обличане след като започнаха нов живот зад граница. 

Гардеробът на актрисата се промени значително през годините, особено след като стана съпруга на по-малкия син на принц Чарлз. Заради строгия кралски протокол, тя трябваше да се раздели със своите къси панталонки и поли, но успя да наложи някои промени в стила, наложен й от личните дизайнери.

Сега, когато Меган може да тича свободно в парка и да се разхожда с детето, тя носи съвсем обикновени дрехи като всички нас, но ако я видим на официални събития, ще забележим, че тя държи на любимите си модели. 

По случай 39-ия рожден ден на Меган Маркъл и това, че жените винаги се нуждаят от вдъхновение за шопинг, ви предлагаме 4 модела летни рокли, които тя обожава: 

1. Тренч без ръкави 

Тренч роклите са едни от най-любимите на Меган Маркъл. Често сме я виждали да носи такива с къси или по-дълги ръкави, при това в най-различни цветове. Но като тези в по-неутрални като бяло или бежово, са най-предпочитани от нея. 

Моделът, който ви предлагаме, е без ръкави, идеален за летните вечери. Той е с яка и черни копчета, като на кръста има колан, който може да вържете по няколко начина. 

Дължината на роклята е под коляното, като тя е една идея по-широка, но не и разкроена. 

2. Кокетен деним 

Съпругата на Хари обожава да носи тъмносин цвят, а тази рокля е с такъв, само че е деним. Тя е доста кокетна, защото описва талията и същевременно е с широка периферия, която пада свободно. 

Роклята, която е на марката Carolina Herera става както за лятото, така и за есента. Тя е с V-образно деколте и широк колан със закопчаване. 

3. Рокля тип „риза“

Този сезон роклите тип „риза“ – с къс или дълъг ръкав и копчета отгоре до долу, са една от тенденциите. Да не говорим за цвета каки, в който най-често се срещат. 

Преди да роди, а и след това, Меган Маркъл обожаваше да носи тази лека и удобна рокля, която има по един голям джоп с капак от двете страни. Ръкавите на модела са до лакътя. 

Разбира се, не бива да пропускаме коланчето на кръста ѝ. 

4. Синьо-бяло райе

Тъй като ще виждаме все по-често Меган Маркъл в по-ежедневни дрехи и обувки, няма как да не отбележим една предпочитана от нея визия за лятото. Преди да се омъжи за Хари, тя обожавала да носи синьо-бяло райе, което по-късно видяхме при част от блузите и роклите ѝ за официални пътувания. 

Последният модел лятна рокля, носена от актрисата, е изключително удобна за вашата лятна почивка. Тя е спортна, права, с дължина до коляното, с тънки райета в син и бял цвят. Отива както на любимите й бежови еспадрилки, така и на маратонки и плетени плажни чанти. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари