IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стил по време на пандемия: Кейт Мидълтън и принц Уилям

6 август 2020 10 30

Двамата посетиха дом за възрастни хора

Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън и принц Уилям сложиха предпазните маски и посетиха дом за възрастни хора в Уелс.

За първи път херцозите на Кеймбридж са заедно във затворено пространство, където е задължително носенето на предпазни средства. Принцът заложи на синя маска, а Кейт впечатли с избора си на красив флорален мотив, който пасваше идеално на роклята ѝ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Catherine Elizabeth ? (@middletonprincesss) on

По време на визитата си двойката говореше със служителите, обитателите и техните семейства, за да научат през какво са преминали по време на пандемията от коронавирус. Това, което съпрузите искаха да узнаят, е дали всички живущи в дома са имали възможност да се свържат с близките си и да си поговорят с тях по време на изолацията.

Кейт и Уилям са познати лица на обитателите на дома не само заради статута си на кралски особи. През май месец двойката направи виртуална игра на бинго с тях, оповестявайки печелившите числа и поздравявайки всеки победител. Снимки от визитата веднага се появиха в социалните мрежи, а феновете на херцозите веднага забелязаха, че Кейт е използвала същата маска и преди дни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amore Royal (@amore_royal) on

Мидълтън е известна с рециклирането на своите тоалети. Роклята, с която се появи в дома в Уелс, също е била носена и преди от херцогинята. Тя беше с нея през септември 2019 година, когато отвори своята трета градина от инициативата „Back to Nature“. 

Маската на Кейт е на марката „Amaia“, която е любима на херцогинята. Тя заложи на същото предпазно средство и във вторник, когато посети „Baby Basics“ – инициатива, която работи като снабдителна банка за бебешки запаси – пелени, кърпички, храна и книги. За тази си визита херцогинята избра изчистена рокля с копчета. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Middleton (@_kate_middleton_royal) on

Кралското семейство все по-често е забелязвано да посещава различни организации, след като прекара няколко месеца в пълна изолация. Съвсем наскоро съпругата на принц Чарлз, Камила, показа стилната си маска докато изпълняваше задължения в Лондон.

Освен че зарадваха възрастните хора в дома, Кейт и Уилям посетиха летния курорт „Barry Island“ в Уелс. Той постепенно започва да отваря врати, след като беше принудително затворен заради пандемията от коронавирус. Кралската двойка показа своите умения на някои от аркадните игри, които се намират в комплекса. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Cambridge Family ? (@kensingtonroyalss) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари