IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цял бански или половинки: Изборът на Ариана Гранде

7 август 2020 14 50

Певицата е на почивка с гаджето

БГНЕС

След Кайли Дженър, Ариана Гранде е поредната известна личност, която е на почивка в курорта Canyon Point, Юта. Певицата показа красиви гледки оттам, както и снимки по бански.  

Дребничката изпълнителка е избрала модел от две части за своята романтична ваканция, на която е заедно с гаджето си Далтън Гомес. Моделът е в ментов цвят с лек неонов оттенък.  

Подобно на Хейли Бийбър, която бе кръстена с тъмножълт бански с набръчкан ефект, Гранде носи горнище с триъгълни чашки и долнище, които са на ситни вертикални линии. Тези модели са сред актуалните модели за този сезон. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Cece? (@agb_closet_) на

Тъй като долнището не се вижда на снимката на Ариана, бърз преглед в интернет показва, че то е на марката White Fox и е с V-образна форма – друг хит за плажа. 

Певицата е дала голяма сума пари за почивката в луксозния курорт, славещ се с прекрасна природа и огромен басейн, разположен сред скалите.

Ето и още от банските на известните личности, от които може да почерпите вдъхновение: 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари