IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Дженифър Лопес в Ralph Lauren

13 август 2020 14 30

Изпълнителката се завърна на работа

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес е тук, за да вкара малко цвят в ежедневието ни. 

Изпълнителката беше забелязана в Ню Йорк в цветен тоалет на „Ralph Lauren“ и веднага привлече вниманието на минувачите. Тя беше допълнила визията си с големи слънчеви очила, бели маратонки и, разбира се, любимата ѝ бутилка за вода, която е декорирана с кристали. 

Лопес продължава да спазва мерките за сигурност, наложени заради пандемията от коронавирус и носеше предпазна маска. След дълга изолация актрисата и певица се завръща на работа и продължава да снима новия си филм, в който ще участва заедно с колумбийската звезда Малума. 

Освен че изглежда невероятно на улицата, Джей Ло доказа на феновете си, че е и естествено красива. Тя сподели клип в социалната мрежа Instagram, на който е без грим и заяви, че се чувства благодарна за новия ден. В клипа звездата допълни, че е започнала снимки преди няколко дни и е изключително развълнувана да се завърне отново на работа.

„Искате ли да ви кажа върху какво работя? Да ви кажа ли? Е, ако искате да знаете, коментирайте този пост“, казва Лопес. Феновете буквално полудяха от липсата на информация за предстоящия проект на любимката си и веднага поискаха да разберат какво се случва. Звездата обаче остана безмълвна. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Въпреки че нямаше официално потвърждение от Джей Ло, редица източници съобщават, че става въпрос именно за филма ѝ с Малума, който беше спрян от продукция заради разрастващата се пандемия от коронавирус. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари