IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кая Гербер представя най-удобния спортен аутфит

13 август 2020 10 50

Помага на бездомни чрез продажбата на панталони

БГНЕС

Лятото е сезон, в който експериментираме най-много с визията си и купуваме най-различни дрехи и аксесоари. Излизайки навън трябва да сме неотразими, но когато си стоим у дома, ни трябва нещо леко и същевременно удобно. Именно такъв аутфит предлага Кая Гербер, която представи най-новия продукт на марката Bleusalt. 

Облечена с черен панталон с широки крачоли и късо бюстие в кафяво, моделът показва, че на моменти иска да остави настрана високите токчета и роклите, като ги замени с нещо по-спортно. 

Панталоните, които носят името „Kaia“, са идеални за лежерните моменти, прекарани у дома, за тренировки, тичане и разходки навън. Предлагани както в черно, така и в още четири цвята, те се продават с благотворителна цел. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Kaia (@kaiagerber) на

„20% от постъпленията от всеки панталон ще бъдат дарени на организацията @asenseofhomeorg, която работи за предотвратяване на бездомността чрез създаване на домове за хора, които са минали възрастта за приемна грижа“, написа красавицата в Instagram. 

Панталоните, с които Гербер позира в своята градина, са от ултрамека материя, която е антимикробна и попива потта. Един чифт в момента се предлага за 130 долара. 

Кая Гербер и майка ѝ Синди Крауфорд си сътрудничат с въпросния бранд от години. 

„Бях толкова развълнувана, когато нашата дългогодишна семейна приятелка Линди се обърна към мен с идеята за панталоните „Кая“, казва младият модел в съобщение за пресата. Тогава тя признава, че е приела предложението, защото иска чрез рекламата на дрехите да направи нещо смислено, като например да помогне на хора, които имат нужда от покрив над главата си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Kaia (@kaiagerber) на

По-рано този месец кая Гербер съобщи, че е осиновила бездомно кученце. Със своята снимка в социалната мрежа, тя иска да насърчи повече хора да последват примера ѝ. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари