IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стил по време на пандемия: Кейт Мидълтън с рокля за 2000 и маска за 5 долара

16 август 2020 09 00

Херцогинята подражава на Анджелина Джоли

Снимка: БГНЕС

Помните ли, когато Анджелина Джоли създаде една тенденция без дори да иска? Актрисата се появи с маска за 5 долара, която умело съчета с рокля, която струва 6000. Това се случи миналия месец, когато феновете веднага забелязаха, че предпазното средство е напълно достъпно дори и да не сте член на Холивуд.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina jolie Fc (@angelinajolie_officially) on

Съвсем наскоро Кейт Мидълтън се появи по подобен начин, влизайки в модата с пълна сила. По време на посещение със съпруга си принц Уилям, херцогинята заложи на рокля от Емилия Уикстед за 2000 долара. Това, което впечатли потребителите на социалните мрежи обаче беше предпазната маска, която Кейт носеше.

Не само че средството срещу коронавирус беше умело съчетано с роклята, но цената му е само 5 долара. Разбира се, след като снимките се появиха в интернет пространството, маската беше разпродадена за минути, но нейните флорални мотиви са доста популярни през последните месеци. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Catherine Elizabeth ? (@middletonprincesss) on

Целият тоалет на Мидълтън не струва повече от 5000 долара, като най-скъпото нещо в него е дизайнерската рокля. Сандалите ѝ все още са достъпни за феновете и струват около 127 долара. Със съчетаването на евтина маска и скъпа рокля, Кейт показва на всички, че нямат оправдание да не носят предпазни средства навън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

mucho ( преди 3 години )
Силикони ли си тури и таз,много навирени,бе
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар