IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бохо шик от Сара Джесика Паркър

15 август 2020 16 30

Актрисата вдъхнови фенките ѝ с новата си рокля

БГНЕС

Сара Джесика Паркър никога не остава незабелязана, разхождайки се из улиците на Ню Йорк. Отивайки на пазар, актрисата вдъхнови своите фенки за нови модни находки, носейки рокля в бохо стил. 

Актрисата бе заснета да носи дълъг модел в бяло, украсен с флорални мотиви. Макар и с ръкави, той е лек и ефирен, чудесен за летните дни. 

Движейки се из Манхатън, звездата от „Сексът и градът“ носи черна раница на гърба си, като отгоре е преметнала и любимата си кожена чанта. 

Сара е комбинирала лятната си рокля с черни обувки със сребристи катарами и среден по размер ток, които най-вероятно са от нейната колекция „SJP“. 

След своята разходка, актрисата е забелязана в нейния магазин за обувки. Там тя лично консултирала няколко клиентки за техния избор. 

„Беше прекрасен ден. Толкова е хубаво да сме в магазина с нашите клиенти“, написа Паркър в своя официален профил в Instagram. 

В едно от последните видеа на актрисата, тя показва артикулите в един от търговските си обекти, облечена в блузка и панталон в бохо стил. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари