IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лято е, но на Ариана Гранде ѝ е студено!

15 август 2020 13 30

Изпълнителката заложи на пуловер от Burberry

Снимка: БГНЕС

Представяте ли си сега да се облечете в пуловер и да излезете навън? Най-вероятно ще се изпотите още докато си връзвате обувките, а хората около вас ще си помислят, че нещо не е наред с вас. Все пак температурите навън надвишават 30 градуса и ще останат такива поне още няколко седмици.

За Ариана Гранде обаче времето вече е студено и тя се топли с пуловер от Burberry. Блузата е чисто черна, с изключение на предния принт, който е на сърна. Много от феновете свързаха животното с това от детското „Бамби“ и може би не са далеч от истината. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? ?, ???? (@arianafanpageex) on

През уикенда изпълнителката посети „Canyon Point“ в Юта. С нея бяха някои от най-близките ѝ приятели и, разбира се, гаджето ѝ Далтон Гомес. Цялата компания се наслаждаваше на времето си заедно, плувайки и публикувайки снимките в социалните мрежи. 

Именно на един от фотосите, Гранде е разперила широко ръце и изглежда, че се чувства доста добре в черния си пуловер. 27-годишната звезда носеше леко избелели дънки, спортни маратонки и кафява капела. Блузата не е била случайно избрана, тъй като сърните са доста срещани в областта, където беше отседнала Гранде. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Това не е първият път, в който Ариана носи този пуловер. Преди година тя се появи с него на репетиция преди наградите на „iHeart Radio“. Креативният директор на Burberry, Рикардо Тиши, е голям почитател на животните и доста често ги включва в колекциите си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари