IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл показва популярен летен тренд на първа публична проява

28 август 2020 12 30

Аутфитът й за последното интервю казва: "Добре дошла у дома"

БГНЕС

Меган Маркъл впечатли модните критици с аутфита си, избран за своята първа публична изява след преместването й в Лос Анджелис. Вместо да се появи с някоя официална рокля с дължина до коляното или костюм, каквито носеше докато бе част от кралското семейство, тя избра удобен летен аутфит. За разговора с Глория Стейнем, съпругата на принц Хари сложи кафява сламена капела на главата си, с което показа, че се чувства отлично в новия си дом. 

Този вид плетена шапка с широка периферия е един от популярните трендове за сезона, следван още от звезди като Хали Бери, Рийз Уидърспун и други. При това е много евтина - само 21 долара. 

Видеото с разговора между Меган и активистката бързо се разпространи в социалните мрежи. Пускайки си го ще чуем, че в началото Стейнем казва на своята домакиня: "Добре дошла у дома. Толкова се радвам, че си тук", на което Маркъл отговаря: "Аз също, по толкова много причини". 

Скритото послание в аутфита на Меган Маркъл 

Стоейки на дървения стол в своята градина, бившата херцогиня на Съсекс вече не се стреми да заеме поза според кралския протокол. В началото тя е скръстила краката си, като по-късно дори си събува сандалите и свива единия - така както много хора правят докато се излежават на верандата или дивана у дома. 

Не само плетената шапка, а и панталонът на райета, както и бялата блуза на Маркъл, са подбрани така, че да казват: "Добре дошла у дома" или "Край на строгите костюми и рокли, ти вече си извън кралския двор!". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ROYALS (@theroyalsweb) на

Панталонът на съпругата на Хари е на дизайнерката Анин Бинг, докато шапката е на Джесика Леоне - и двете са от Лос Анджелис. За бялата тениска не може да кажем марката, но с нея тя иска само да припомни на жените, че винаги трябва да имат по една таква за своето ежедневие. 

Меган е с удобните сандали „Rhea“ на Stella McCartney, но сваляйки ги и стъпвайки боса на тревата, тя само доказва, че вече е спокойна в своя дом и може да прави каквото си иска. 

След интервюто на Маркъл, в което тя говори за женските права и това колко е важно американците да гласуват, актуалната й сламена капела бе разпродадена. Сандалите й пък бяха пуснати с 50% намаление, което накара много жени да си ги поръчат или недоволстват, че вече са изчерпани. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ROYALS (@theroyalsweb) на

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари