IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Николета Лозанова с топлес фотосесия

8 септември 2020 17 40

Моделът позира върху кон

Pixabay

Тя е на кон, но ако си мислите, че рекламира козметика, дълбоко се лъжете. Тя е Николета Лозанова, която се съблече чисто гола за най-новата си фотосесия. 

Моделът вдигна градуса на голяма част от своите последователи в социалните мрежи, споделяйки клип, в който позира топлес върху кон. 

"Свободен дух", пише към видеото й, което показва част от снимачния процес, по време на който Ни Ло се опитва да заеме най-удобната поза и прикрие бюста си с шапка.

Според някои от последователите й, животното не е истинско, а макет, тъй като на кадрите тялото му дори не помръдва, когато гаджето на Ники Михайлов се намества върху него. 

"Я да я видим дали ще може да прави същото на истински кон, който поскача и може да я хвърли на земята всеки момент", пишат потребители на Facebook.  

Клипът с голата Николета Лозанова бързо се разпространи в социалните мрежи и само за няколко дни вече е гледан над 140 440 пъти. 

По-късно Ни Ло качи една снимка, на която отново е без дрехи, но този път се крие зад белия кон, върху който по-рано я видяхме. 

"Красавица", поздрави я приятелката й Златка Димитрова. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари