IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емили Ратайковски и обувките, които ще бъдат хит през есента

18 септември 2020 08 30

Супермоделът представя модел, който ще носим цял сезон

Снимка: БГНЕС

Тези дни единственият признак, по който можем да разберем, че времето наистина върви, е смяната на сезоните и различните снимки на Емили Ратайковски. 

В началото на пандемията супермоделът служеше като часовник за всеки от нас, който остана у дома и не знаеше дали е работен, или почивен ден. Времето минаваше бавно, а само след няколко седмици започнахме да се объркваме и относно месеците. Тогава Ратайковски дойде на преден план и започна да се появява все по-често в медийното пространство. За щастие на нейните фенове, тя предлагаше не само разнообразие в скучното ежедневие, но и модно вдъхновение.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emrata Daily Updates (@emratateam) on

От март до септември, Емили е сменила толкова много тоалети, че не можем да ги преброим. Нейната единствена задача по време на пандемията беше да разхожда любимите си кучета, но начинът, по който го правеше, беше несравним. Тъй като модните подиуми бяха затворени, Ратайковски използва градските улици, за да покаже своя талант и вкус. А всяка нова изява означаваше, че е дошъл и нов ден и скоро може би ще излезем от тази ситуация. 

Е, вече сме по средата на септември, което означава, че всеки започва да тъгува по изминалото лято. Всъщност, то не е приключило окончателно, но за Емили Ратайковски вече е есен. Супермоделът се разходи из улиците на Ню Йорк с обувките, които ще бъдат хит през следващия сезон. Звездата заложи на мини ботуши тип „Уг“, които са предпочитани не само от известните личности. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emrata Daily Updates (@emratateam) on

Обувките на Ратайковски бяха в бежов цвят и се съчетаваха перфектно с черния ѝ блейзър, късите панталонки и светлозеления суитшърт. Тъй като все още е лято, супермоделът не забрави и любимите си слънчеви очила. Феновете веднага забелязаха и огромния годежен пръстен и златната халка, които звездата не сваля от ръката си. 

По всичко личи, че Емили е готова за есента, а ние се запътваме към магазините, за да потърсим ботушите, които ще бъдат хит през следващия сезон. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Дреме ми за обувките на някаква си Емили! При тая пандемия, обувките, тоалетите и аксесоарите на разни фльорци, са изключително важни!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Сериозно ли? ( преди 3 години )
Бежови кожени гал//оши с електриково зелено си паснали .... как беше? "Перфектно"?!? Има нещо сбъркано я в статията, я в авторката ....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар