IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес с горещ кадър от своята почивка

21 септември 2020 16 30

Снимките ѝ са харесани от над 2 млн. души

БГНЕС

Лятото за нас приключи, но не и за Джей Ло. Любимата на мнозина певица показа, че е в перфектна форма, споделяйки свои снимки по бански. 

Латино дивата е качила горещ кадър, на който е в близък план, на фона на морския залез. Тя носи модел от две части с тропически принт и връзки. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

Съпругата на Алекс Родригес се е снимала и на пясъка, седейки удобно върху своята кърпа. На тази снимка тя е с друг бански – в розово и бяло. 

„Чувствам се позлатена. Наслаждавам се на последните летни мигове“, коментира Дженифър Лопес. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

Двата поста на изпълнителката предизвикаха голям интерес сред феновете. Само за няколко часа снимките ѝ събраха над 2 милиона харесвания, като тази, на която тя е в морето, вече гони близо 4 и половина лайка. 

„Моето вдъхновение“, „Невероятна си“, „Ако не изглеждам така на 51 години, застреляйте ме“, „Това тяло...“, пишат последователите на Джей Ло по повод идеалната ѝ фигура. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

След края на топлия уикенд, от който певицата се възползва максимално, тя сподели, че изминала една година от незабравимото ѝ дефилиране на ревюто на Донатела Версаче. Тогава тя носеше иконичната зелена рокля, заради която Google  направи специална търсачка за снимки. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари