IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Бионсе с идеалния есенен костюм

23 септември 2020 08 30

Певицата заложи на черния цвят

БГНЕС

„Край на почивката, време е за малко работа!“. Това сякаш иска да ни каже Бионсе със своя нов аутфит. Певицата, която празнува рождения си ден на яхта в Хърватия, сподели снимки с костюма, който е избрала за есенния си гардероб. 

В своя профил в Instagram, съпругата на Джей Зи показва, че всяка жена трябва да има по една минипола и сако в черен цвят за своята по-официална визия. Изчистени, декорирани само с лъскави копчета, те могат да се носят както заедно, така и поотделно, в комбинация с дрехи от други цветове. 

Моделът на певицата е на марката Alessandra Rich. Той се отличава с това, че дължината на полата е над коляното, а сакото е по-късо, разкриващо малка част от корема. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Beyoncé (@beyonce) на

С костюма Бионсе носи обемни сребристи бижута и цикламени сатенени обувки на висок ток, украсени с панделки на глезените.

Аутфитът на изпълнителката е идеален за носене в офиса или за някое вечерно събитие.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Beyoncé (@beyonce) на

Наскоро 39-годишната певица изненада своята колежка и приятелка Кейти Пери, като ѝ изпрати букет по повод раждането на нейната дъщеричка. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари