IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наталия Водянова изненада света на модата с булчинската си рокля

23 септември 2020 14 50

Супермоделът сключи граждански брак с милиардера Антоан Арно

Снимка: BGNES

Наталия Водянова се омъжи за дългогодишния си любим Антоан Арно на изненадваща гражданска церемония в Париж в понеделник. Феновете на руската красавица останаха очаровани от избора й на булчинска рокля.

Супермоделът се появи на сватбата си в шикозна рокля на дизайнерката Ulyana Sergeenko Couture. Всъщност тоалетът представляваше риза с широки рамене, заострена яка, бродерия на деколтето, дълги ръкави и дълга пола, прихваната в талията с колан. Всичко това в цвят слонова кост.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

Наталия е завършила лежерната си визия с прическа със спусната коса и малък букет, доказвайки, че сватбите по време на пандемия не трябва да бъдат твърде помпозни. 37-годишната Водянова е споделила снимка и видео в Instagram, под които просто е написала „OUI!“ („Да“).

На кадъра се вижда как младоженците излизат от гражданската церемония ръка за ръка, преди да бъдат посрещнати от своите близки и приятели.

Наталия и Антоан първоначално трябваше да се оженят на 27 юни в абатството Сен Пиер д’Отвилърс, но датата беше преместена поради пандемията. Очаква се те все пак да вдигнат втора, по-голяма сватба, когато могат.

Наталия започна връзката си с Антоан през 2011 г. след раздялата си с първия си съпруг Джъстин Портман, от когото има три деца. Двамата с 42-годишния Антоан, който е син на третия най-богат човек в света Бернард Арно, собственик на модния холдинг LVMH, вече са родители на две малки момченца – Роман и Максим, а седемчленното семейство живее заедно в Париж.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари