IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 летни тенденции, които ще следваме и през есента

27 септември 2020 12 00

Плисираните поли остават на мода

IStockphoto

Подготвихте ли гардероба си за новия сезон? Късите панталонки, роклите и потниците с тънки презрамки, вече трябва да бъдат прибрани. Но не бързайте да направите същото с някои поли, рокли и аксесоари, които сте носили през лятото, защото ще ги използвате в следващите месеци.

През по-студените дни ще разчитаме на по-дебели дрехи за нашата ежедневна визия, но и на някои тенденции, които следвахме от юни до септември. Така например роклите, блузките и топовете от фино плетиво, които някои известни личности носеха по време на своята почивка, ще продължат да се търсят. Асиметричните модели, както и по-обемните ръкави, също няма да излязат от мода.

Кои летни тенденции ще бъдат актуални и през есента?

Меки, безформени чанти

Мини чантичките, които носехме през рамо по време на горещото лято, са много удобни. Сред тях кожените тип „кесия“, които се набират с връзки, ще са хит и през есента.

Безформените чанти, които може да висят на ръката ви или да носите на рамото, са онзи тренд, който ще продължим да следваме и през есента. Те не са толкова практични за офиса, но са идеалното допълнение към вечерния ни тоалет за някое по-специално събитие, което си струва да посетим.

Ярки и обемни очила

Докато малките чанти са по-изчистени и в по-неутрални цветове, очилата, които ще носим на лицето си през есента, ще са по-привличащи вниманието. Марки като Balenciaga, например, предлагат модели в яркорозово, които са с големи стъкла. С тях едва ли ще останете незабелязани.

Бохо очилата с кръгли стъкла, които бяха актуални през 70-те, също ще са търсени както и през летния сезон. Те обаче не отиват на всеки тип лице. Може да срещнете модели с цветни рамки и изчистени стъкла или обратно – метални рамки с цветни стъкла.

Рокли с ластична плетка

Това лято носихме потници, рокли, дори поли от фини ластични плетива. Това е една от тенденциите за 2020-а година, на която ще продължим да се радваме и през есента, която предразполага към носенето на плетени дрехи.

Освен по-обемните пуловери и блузи с най-различни плетки, всяка жена трябва да притежава и една ластична рокля. Има варианти с дължина до коляното – с копчета по средата или нежно коланче. Други модели пък са по-дълги, с цепка или без. Що се отнася до цветове, бежовото, сивото, черното и цвят каки са за предпочитане.

Плисирана пола

Друга дреха, която се носеше през лятото и ще продължи да се използва и през есента. Всяка жена трябва да има поне една плисирана пола в гардероба си. В комбинация с риза или едноцветна блузка, тя може да се носи в офиса.

Има модели с дължина до коляното или такива с А-силует. И докато черната отива на всичко, може да разнообразите стила си, като си вземете бургундовочервена, кафява или пък в медено-жълто.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари