IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Меган Маркъл с риза на Виктория Бекъм

24 септември 2020 14 30

Тя и мъжът ѝ призоваха американците да гласуват

БГНЕС

Меган Маркъл и съпругът ѝ Хари нарушиха своето „телевизионно мълчание“. След като за известно време не ги бяхме виждали на екран, двамата дадоха интервю за Глория Стайнъм и канал ABC, за да подкрепят специален проект.

За своята медийна изява бившата херцогиня на Съсекс избра страхотен есенен аутфит. За риза тя е заложила на модел на Виктория Бекъм в кестеняво кафяво. Той се отличава с яка от 70-те, както и с възможността за набиране на ръкавите до лакътя. 

Говорейки от задния двор на новия си дом, седнала удобно на дървена пейка, Маркъл е прибрала ризата в тесен черен панталон на марката Alexander Wang. Той е съчетан с велурени обувки на висок ток на Manolo Blahnik BB. 

Визията на Меган допълват златистите гривни на Cartier и Monica Vinader Linear. Подобни аксесоари ще са сред най-търсените през този сезон. 

Без да назоват конкретен кандидат, Маркъл и съпругът ѝ призоваха американците да дадат своя вот на предстоящите избори и изтъкнаха колко важен е той за тяхното бъдеще. 

Използвайки телевизионния ефир, двойката говори за това, че се противопоставя на неравенството между хората и информационната война, която се води в интернет. Освен това поздрави всички, които се борят на първа линия с разпространението на коронавируса. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари