IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 месеца след раждането: Ашли Греъм се завърна на модния подиум

28 септември 2020 08 30

Пищният модел показа обстановката зад кулисите

Снимка: БГНЕС

Ашли Греъм може да прави всичко. Независимо от продължаващата пандемия, пищният модел не се притеснява да се върне отново на работа. Звездата, която стана майка преди 8 месеца, се включи в Миланската седмица на модата и се разходи по модния подиум на 23 септември.

За голямото си завръщане на сцената, Греъм облече черно-бяла прозрачна рокля на Fendi, а визията ѝ бе допълнена от малка дамска чанта. Моделката се включи в шоуто, показващо тоалети за пролет/лято 2021 година. Ашли посрещна сина си Айзък през януари 2020 година, след 10-годишен брак с Джъстин Ервин.

Прозрачната рокля обаче не беше единственият тоалет, в който Греъм се появи на модната сцена. Тя участва и в шоуто на модната марка „Etro“, за което беше облечена с дълга тъмносиня рокля, която перфектно очертаваше формите ѝ. Голямата цепка отпред беше завършека на визията, косата на Греъм свободно падаше върху раменете ѝ.

„Мама е перфектна за Etro. Благодаря на целия екип за това, че ме накарахте да се почувствам като част от семейството. Обожавам визията си като София Лорен“, написа моделката в социалните мрежи. За да накара феновете да се чувстват още по-близо до модната седмица, тя сподели и видео от подготовката си за сцената.

В клипа се вижда как тя носи маска за лице и казва, че шоуто трябва да продължи. Посланието ѝ със сигурност е свързано с продължаващата пандемия от коронавирус и множеството отложени събития по света. Греъм също така показа и гримьорната, в която докато професионалисти се грижат за визията ѝ, тя изпомпва кърма за 8-месечния Айзък.

Пищната моделка многократно показва, че не се срамува от това да кърми или да сменя пелени на обществени места. Тя сподели снимка, на която се вижда как преоблича бебето си в известен американски магазин. Показа и как ражда в домашни условия, за да вдъхне кураж на младите момичета и да ги увери, че не е толкова страшно.

„Въпреки болката, която изпитваме като жени, ние също така сме силни и сме способни да постигнем велики неща“, казва Греъм. Тя е и автор на книгата „A New Model“, в която се съдържат няколко есета относно телосложението и как обществото възприема по-пълните жени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари