IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гаджето на Брад Пит с изненадваща поява в Милано

29 септември 2020 08 30

Никол Потуралски се разходи по модния подиум в шоуто на Hugo Boss

Снимка: iStock

Никол Потуралски най-накрая влезе в медийното пространство заради професионалните си ангажименти. 

От няколко седмици наред момичето е на първите страници, но не заради кариерата си, а заради връзката си с Брад Пит. Двамата бяха забелязани на почивка във Франция, след което се завърнаха по родните си места. Сега, Потуралски продължава с работата и се появи на Седмицата на модата в Милано. 27-годишната моделка участва в шоуто на Hugo Boss, в което марката представи своите виждания за пролет/лято 2020. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Никол сподели снимки от дефилето, с които опроверга слуховете за бременност. Преди няколко дни се появи новината, че тя и Брад Пит очакват първото си дете, но плоският корем на Потуралски разби тези твърдения на пух и прах. Моделката се появи на подиума с дълга черна рокля с цепки от двете страни, зелена гривна и сандали. 

„Благодаря на Hugo Boss за това перфектно шоу“, написа тя в социалните мрежи. В публикацията се съдържа и видео, на което се вижда как публиката отстрани е разделена от плоскости. Това се налага заради продължаващата пандемия от коронавирус. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nico (@nico.potur) on

За съжаление, Брад Пит не беше сред зрителите. За връзка между него и Потуралски се заговори преди време, когато двамата се качиха на частен самолет и отлетяха за имението на Пит в южна Франция. „Те се наслаждават на компанията си и ще прекарат няколко дни заедно“, каза тогава източник пред списание People. 

Това обаче не беше първият път, в който двамата бяха забелязани заедно. През 2019 година двойката се запознава по време на премиерата на „Имало едно време в Холивуд“, която се състои в Берлин. Три месеца след това Пит и Потуралски присъстваха на концерт на Кание Уест в Лос Анджелис. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Засега нито един от двамата не е потвърдил връзката. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари