IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стил по време на пандемия: Принц Уилям, Кейт Мидълтън и трите им деца

28 септември 2020 12 30

Семейството със стилни тоалети за частна прожекция

Снимка: БГНЕС

През годините принцеса Шарлот често се комбинира по стил с Кейт Мидълтън, а принцовете Джордж и Луи носят почти еднакви тоалети с тези на принц Уилям. Много рядко обаче се случва и петимата да бъдат в тон, освен ако не броим снимките за коледните картички.

Сега обаче кралското семейство изненада всички, когато публикува нови снимки от частна филмова прожекция, състояла се в задния им двор. Петимата членове на фамилията се бяха съчетали перфектно по стил и посрещнаха сър Дейвид Атънбъро. Той им показа последният си документален филм „A Life on Our Planet“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

За специалния повод Кейт беше облякла дълга рокля от шамбре, която пасваше по цвят и материя с маратонките на Шарлот. Принц Уилям и малкият Луи носеха сини пуловери с копчета, които експертно се съчетаваха с ризата на Джордж. От снимките, публикувани в официалните социални профили на семейството, се вижда как петимата посрещат сър Дейвид Атънбъро.

Появата на режисьора е зарадвала най-много Шарлот, която гледа към Атънбъро с отворена уста. На друга снимка пък се вижда как Джордж, който е голям фен на Дейвид, разглежда огромен зъб на акула, който му е бил подарен от изследователя. Според двореца, сър Дейвид е намерил зъба по време на семейната си почивка в Малта през 1960 година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Режисьорът е дългогодишен приятел на кралското семейство. През 1985 година той получава рицарско звание за изследователската си работа. Миналата година 94-годишният Атънбъро и принц Уилям се появиха заедно на конференция в Давос, където говориха за климатичните промени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари