IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елза Хоск секси и бременна по бельо на Calvin Klein

7 октомври 2020 10 30

Ангелът на Victoria's Secret разкри, че очаква момиче

БГНЕС

По-малко от седмица след като обяви, че очаква първото си дете от гаджето си Том Дейли, Елза Хоск разкри, че ще има момиченце, по един наистина оригинален начин. Зашеметяващият ангел на Victoria's Secret засне гореща фотосесия, демонстрирайки новите си извивки само по бикини на Calvin Klein.

Шведската красавица позира с разкопчан панталон, като на няколко снимки гърдите ѝ са скрити единствено от дългата ѝ коса. Елза покрива нежно корема си с ръце, разкривайки, че е по средата на бременността си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Хоск, която има повече от 6,3 милиона последователи в Instagram, сподели наскоро: „От известно време пазя този ангел в корема ми в тайна. Чувствам се превъзбудена и щастлива, че ще имам бебе и че ще започна следващата глава от живота си с мъжа на мечтите ми!!!!“
Кралицата на модния подиум е поредният топмодел, който ще има дъщеря в скоро време.

Наскоро друг ангел на Victoria's Secret – Роми Стрийд, обяви, че чака момиченце от съпруга си Лорънс Ван Левен. Преди няколко седмици Джиджи Хадид също стана женска майка, след като роди момиче от попзвездата Зейн Малик. Любопитен факт покрай родената в Стокхолм блондинка, е това, че някои медии са убедени, че тя е прототип на визията на героинята на Дисни – принцеса Елза от филма „Frozen“.

Факт е, че освен еднакво име, двете имат твърде голяма физическа прилика!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Изненада ( преди 3 години )
Траян ( преди 3 години )
Най обичам да Любя бременна!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар