IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ашли Греъм: Пълноценният сън ми липсва

8 октомври 2020 14 40

Моделът разказва как синът ѝ променил нейното ежедневие

БГНЕС

Ашли Греъм роди преди малко повече от осем месеца и вече отново е на модния подиум. Връщайки се от Седмицата на модата в Милано, където дефилира, тя разказва за първото отделяне от детето от толкова време насам и как отглеждането му е променило нейното ежедневие. По думите ѝ, с бебе е трудно да се наспиш и пълноценният сън определено ѝ липсва, но се опитва да избягва стреса и да разпредели времето си така, че да не ѝ липсва нищо. 

След шест месеца, прекарани в Небраска заради COVID-19, Греъм и семейството се прибраха в дома им в Ню Йорк. 

„Това е новото нормално, към което всички се приспособяват – получаване на тестове за COVID няколко пъти седмично, носене на маски, измерване на температурите... Но е толкова приятно да се върна в Ню Йорк“, обяснява тя пред SELF. 

Греъм признава, че ходенето до Милано ѝ се видяло като ваканция, защото пътувала за първи път без детето и съпруга си. 

„Не беше това, което очаквах – наистина не беше... И бях наистина нервна... Знаете ли, други майки са го правили. Те оставят бебетата си още по-рано“, разказва Ашли, която в началото се чувствала леко гузна, че трябва да се раздели с малкия Исак, макар и за няколко дни. След това обаче се успокоила, защото успяла да изцеди достатъчно мляко, което да му стигне за храненията. 

„Тези четири дни минаха толкова бързо“, казва още тя и признава, че колежките ѝ я гледали странно, защото зад кулисите трябвало да ползва помпата за кърма. Момичета между 18 и 25 години се чудели какво ли прави, след което тя им обяснявала, че събира кърмата за сина си. 

Макар и все още недоспала, Греъм изтъква, че открила колко е важен сънят за нейното дете. Когато то се будело и било неспокойно, тя започнала да чете различни публикации и така попаднала на книга с насоки, която много ѝ помогнала. 

„Всички ние трябва да се научим как да спим. Когато спите, това е моментът, в който растете и развивате мозъка си. Случват се всякакви неща, които са полезни за всички нас“, посочва още пухкавият модел. 

Ашли Греъм обяснява, че нейната половинка много ѝ помага, но трудно може да приспи момченцето. След като приключи, тя се опитва да си вземе бърз душ и да намери време за себе си. Така след 23 часа успява да си ексфолира кожата, да изсуши косата и да се намаже с хидратираща козметика. Понякога използва серум за лице с витамин С, който има регенериращо и подхранващо действие. 

Що се отнася до гъстата ѝ коса, моделът разказва, че след бременността тя много капе и използва какво ли не, за да спре този процес. Сега смята да си направи маска с рициново масло и масло от рапица, за да види дали наистина действат. 

Ашли Греъм, която се снима отново и дефилира на модния подиум, е категорична, че в момента фигурата ѝ не е идеална, но за нея е по-важно да се чувства добре в кожата си и да е психически здрава.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари