IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън носи любимите бижута на принцеса Даяна

9 октомври 2020 12 30

Тя и съпругът ѝ с първа публична поява в Бъкингамския дворец

БГНЕС

Първа публична поява на Кейт Мидълтън и принц Уилям в Бъкингамския дворец от началото на пандемията. Херцозите на Кеймбридж заместиха Елизабет Втора, като се срещнаха с президента на Украйна и неговата съпруга. 

За повода Кейт бе избрала синя мидирокля на марката Emilia Wickstead, която е една от любимите ѝ. Тя е с V-образно деколте, леко разкроена и има колан на кръста. 

Освен със страхотната рокля, съчетана с обувки на тънък ток в бежово, херцогинята се отличи с красивите си бижута – със сапфири и диаманти, които според кралски експерти, са били любими на покойната ѝ свекърва. 

Предполага се, че колието и обеците, носени от Мидълтън за визитата на Владимир и Елена Зеленски, са преработени от колекцията на принцеса Даяна. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @ladydianai на

По данни на британски бижутери, висулката на врата на Кейт, която е със сапфир и диамант, прилича много на накитите, които Даяна е получила от саудитското кралско семейство като сватбен подарък.

Междувременно стилисти отбелязват, че Мидълтън и друг път е била със същия модел рокля, само че в по-тъмен цвят. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари