IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сутрин – студено, следобед – горещо: Какво да носим през променливото време?

22 октомври 2020 12 30

Няколко идеи, които ще са ни от полза за следващите няколко седмици

Снимка: Pexels

Времето има собствено мнение и то се променя всеки ден. Много мъже го свързват с характера на жената и понякога имат право. Но дори дамите не могат толкова бързо да променят настроението си, както градусите го правят през есента. Освен че е красив, сезонът е изключително непредвидим и никога не можем да разберем точно какво да си облечем.

Ако сте от хората, които не са преставали да работят в офис или току-що сте се завърнали към нормалното си работно място, то много добре разбирате за какво говорим. Сутрин зъзнете докато си миете зъбите и сте убедени, че днес ще е студено. Да, ама не! С минаването на часовете времето се затопля и вие вече съжалявате, че сте се облекли с по-дебели дрехи. 

По принцип променливото време е чудесно за хората, които са подготвени за него. Няма да се потим през целия ден, но пък в същото време няма и да мечтаем за шапка и шал. Температурата варира между 15 и 20 градуса, което е идеално за излизане навън и разходка сред природата. 

Но все още остава трудният момент, в който трябва да изберем подходящи дрехи. Хубавото е, че променливото време е перфектно за експериментиране с тоалетите и съчетаване на дрехите по най-нестандартния начин.

Ето няколко идеи за тоалет, подходящ за преходния сезон

1. Блейзър и пола

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabrina Tan (@gypsytan) on

Един широк блейзър прави всеки един тоалет по-добър. Причината се крие в контраста, който той създава с останалите дрехи. Особено впечатляващо е, когато го комбинирате с минипола, която е в различен цвят. Ако сте от хората, на които винаги им е студено, може да пробвате този тоалет, комбинирайки го с високи ботуши, които ще оставят много малко плът непокрита. 

2. Рокля и високи ботуши

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fashion Youtuber (@karenbritchick) on

Независимо дали ще изберете каубойски ботуши или елегантна алтернатива над коляното, високите ботуши могат незабавно да трансформират летните рокли в готов тоалет за есента. Заложете на щампа или инвестирайте в надежден модел от бяло и черно, който ще ви бъде полезен през цялата година.

3. Пуловерна рокля

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nana Agyemang (@itsreallynana) on

Пуловерните рокли ще ви топлят по време на преходните периоди без да се чувствате прекалено навлечени. Те могат да бъдат с дълбоко деколте или пък малко по-прибрани, в зависимост от вашето желание. Добавете удобни обувки, които да носите безпроблемно през целия ден. За романтичната вечеря с вашия любим може да заложите на сандали, ако не ви е твърде студено.

4. Задължителният тренч

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kellie Brown (@itsmekellieb) on

Ако все още нямате тренчкот в гардероба си, тогава ви предлагаме да се забързате към най-близкия магазин. Този модел е бил и ще бъде на мода винаги през преходния сезон. Освен че е вечен и достатъчно лек за не-толкова горещите и не-твърде студените дни, той е гъвкав и се съчетава добре както с ежедневни, така и с официални дрехи. 

5. Ярък гащеризон

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LAUREN ELSON (@laurenelson) on

Лятото може и да е свършило, но това не означава, че трябва да приберете всичките си цветни дрехи. Гащеризоните – особено тези, които идват в привличащи вниманието нюанси, са идеално облекло за мързеливи момичета. Отнема по-малко от минута, за да се пъхнете в тях и са идеални както за офиса, така и за вечерни партита. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари