IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 тенденции на сватбени рокли за 2021

7 ноември 2020 12 00

Нека бъдещите булки започнат да мечтаят!

Istock

В тези несигурни и безпрецедентни времена много бъдещи булки се чудят има ли смисъл да правят голяма сватбена церемония, а в случай, че организират малко тържество в най-тесен кръг, дали изобщо си заслужава да инвестират в скъпа булчинска рокля. Не може да се отрече фактът, че социалното дистанциране по света ще остане в сила поне още известно време. И все пак булчинската рокля си остава една от най-важните подробности във всяка една сватба.

Не трябва да забравяме, че сватбата е символ на брака, който пък дава надежда и стабилност – ценности, от които се нуждаем точно сега.

Неслучайно повечето модни къщи не се отказват да правят булчински колекции. Някои вече показаха своите идеи за пролет/2021 г. Въпреки че тепърва предстои да видим още повече рокли, които ще бъдат пуснати през следващата година, ето и тези, които са най-интересни към момента:

Нека бъдещите булки да продължават да мечтаят и да се вдъхновяват!

Идеята за безформена рокля не звучи особено романтично, но силуетът на такава рокля може да бъде уникален и супер шикозен. Има детайли, които превръщат и роклята без класическа структура в секси тоалет –  като голо рамо, паднали ръкави и др. Ето и модел на Leanne Marshall:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leanne Marshall (@leannemarshallofficial) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktor&Rolf (@viktorandrolf) on

Булчинската колекция на Viktor & Rolf за следващата година е вдъхновена от класическите градини.

Независимо дали става въпрос за дантела или мъниста, някои рокли са с хипнотизиращо красиви детайли от ръчната изработка като на Monique Lhuillier: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monique Lhuillier Bride (@moniquelhuillierbride) on

Някои марки залагат на фино докосване от прозрачна материя като например Oscar de la Renta.

Британската дизайнерка Савана Милър (сестра на актрисата Сиена Милър) пък създава рокли, които изглеждат съвсем различно. Те са със семпла линия и са удобни за носене.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oscar de la Renta (@oscardelarenta) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Savannah Miller Bridal (@savannahmillerbridal) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

lora91 ( преди 3 години )
Страхотни модели!Абитуриентски рокли
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар