IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян се сдоби с рокля, вдъхновена от тялото ѝ

20 октомври 2020 11 00

Тоалетът на Александър Уанг е оптичната илюзия, на която всички повярвахме

Снимка: БГНЕС

Това гола снимка на Ким Кардашян ли е? 

Подобно изречение обиколи интернет само за няколко часа, след като риалити звездата сподели снимка в социалните мрежи. На нея Кардашян е застанала пред огледалото в големия си дрешник и гордо позира за поредния фотос. На пръв поглед се виждат лилав сутиен и бикини, които звездата е комбинирала с диамантени обувки. Но, спокойно, Ким не показва тялото си пред милионната си аудитория. Или поне не буквално.

Всъщност Кардашян носи рокля на дизайнера Александър Уанг, която е част от така наречения моден тренд „голи рокли“. Тоалетът представлява изображение на голо тяло и лесно може да заблуди хората. Ким никога не се е притеснявала да покаже малко повече от фигурата си и често се появяваше на светски събития или на разходка с разкриващи рокли, които не оставяха нищо на въображението. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian Updates (@kimkardashiansnap) on

Голотата е част от запазената марка на звездата и самата тя го потвърждава. „Изненадана съм, че печеля награда за мода, тъй като през повечето време съм гола“, пошегува се тя по време на наградите CFDA през 2018 година. Въпреки постоянната смяна на разкриващи тоалети, Ким официално надмина себе си, носейки „голата рокля“, която спокойно може да се нарече най-добрата от този тренд.

В петък тя сподели снимка в Instagram, на която позира с модел на Александър Уанг. Оказва се, че дизайнерът е изпратил тоалета като ранен подарък за рождения ден на Ким. Роклята е вдъхновена от тялото на Кардашян и съдържа в себе си известните извивки на звездата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

„Не мога да повярвам, че Александър Уанг е направил снимка на тялото ми и я е принтирал на този плат“, пише Ким в социалните мрежи. Тя също така сподели и снимка, на която носи лилавото бельо, превърнало се във вдъхновение за роклята. Роклята е изцяло направена от кристали и блести при всеки досег със светлината. 

Подаръкът на Уанг е комбиниран с кристални сандали и чанта, която изглежда като голяма кредитна карта. „Ким! Честит рожден ден на най-иконичното тяло на нашето поколение“, пише на картичката от дизайнера. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ким Кардашян навършва 40 години тази седмица, а ние очакваме да видим и останалите звездни подаръци, които тя ще получи. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари