IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рокли есен 2020: Сара Джесика Паркър, страхотно плетиво!

20 октомври 2020 16 30

Актрисата се снима като Кари Брадшоу

БГНЕС

Тази есен финото и еластично плетиво е една от тенденциите при роклите. Актрисата Сара Джесика Паркър обаче ни показва как може да експериментираме с нещо по-различно – дебела жилетка в лилаво, която стига почти до глезените. Подобно на своята героиня Кари Брадшоу, тя сложи високите токчета и се разходи из улиците на Ню Йорк с уникален модел, разкриващ перфектните ѝ крака. 

Макар и на 55, звездата от „Сексът и градът“ изглежда доста секси в своята плетена рокля. Тя е с V-образно деколте, дълги ръкави и закачливи ресни от прежда, като се връзва с колан на кръста.

Цветът на роклята също е интересен. Вместо на кафяво, оранжево или бежово, актрисата се е спряла на тъмнолилаво, с което определено няма да остане незабелязана сред тълпата. 

Паркър е избрала модел на модния бранд „Hanifa“, с който да се снима за нейната нова колекция обувки. Той е съчетан с сатенени токчета Manolo в яркорозово. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Gloria.hr (@gloria.hr) на

Роклята на Сара всъщност е жилетка от плътно плетиво, подходящо както за есента, така и за зимата. Тя може да се носи както само с чорапогащник, така и с дънки тип „цигара“ или черен кожен клин. Едно е ясно – дължината ѝ предполага по-високи и елегантни обувки, а тези от линията на актрисата са именно такива.   

Кари, както всички я наричат, стартира своя бизнес с обувки още през 2014 г. Оттогава тя отвори няколко магазина, в които консултира лично своите клиенти. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари