IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В интернет полудяха по обувките на Били Айлиш, скараха се за цвета им

20 октомври 2020 15 00

Розово и бяло или ментово и бяло?

Снимка: БГНЕС

Помните ли огромният казус с една рокля и нейният цвят? Тогава светът започна да спори дали тя е в черно и синьо или е в бяло и златно. Всичко се случи на 26 февруари 2015 година, а дрехата се превърна в обект на разследване дори от учени, които се опитаха да разберат защо се получава този спор. 

Роклята е направена от „Roman Originals“ и продажбите ѝ сериозно се вдигнаха след средата на февруари. Само в първата седмица на дебата повече от 10 млн. публикации в Туитър са били за роклята. Все пак, спорът беше прекратен след няколко седмици и се оказа, че дрехата всъщност е в черно и синьо. Според сайта на дизайнера, роклята се е разпродала само за 30 минути.  Засега няма обяснение защо всеки човек вижда различни цветове. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Universal Friend (@eject.funny) on

Пет години по-късно ситуацията се повтаря, но този път интернетът се фокусира върху обувки и то звездни. Преди няколко дни Били Айлиш публикува видео на своите нови маратонки, за които се пошегува, че баща ѝ е объркал цветовете. Той е заявил, че те са в розово и бяло, но Айлиш не е на неговото мнение.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by amy (@billiesgreenblohsh) on

Какъв е проблемът? Много от феновете всъщност са съгласни с бащата на изпълнителката. Това накара Били да сподели още един клип, в който се опитва да убеди всички, че маратонките всъщност са съвсем друг цвят. „Не мога да повярвам, че и вие казвате, че са в розово и бяло“, казва звездата във видеото.

Носителката на „Грами“ има доказателство, че обувките не са такива, за каквито всеки ги мисли. Тя показа тяхна снимка от интернет, на която всъщност цветовете са ментово и бяло. И за да бъде казусът още по-заплетен, Айлиш сподели и мнението си относно роклята. Тя заяви, че дрехата очевидно е в синьо и златно. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by meera (@biilsbayb) on

Това обаче сериозно обърка феновете ѝ, тъй като цветът на роклята е черно и синьо. Именно грешната преценка на Айлиш накара последователите ѝ да смятат, че тя греши и за цвета на обувките си. Все пак, в официалния сайт на дизайнера, маратонките са определени като ментови, но някои хора все още не са съгласни с това. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари