IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенно вдъхновение: Палтото на Хейли Бийбър за 9500 долара

21 октомври 2020 12 30

Звездата впечатли с модел на Bottega Veneta

Снимка: Getty

Океанът е източник на вдъхновение за модните дизайнери от години насам. От съкровищата си с перли до кристалночистите си води, брегът се оказва идеален за въображението на почти всеки креативен директор, който е имал възможността да се докосне до него.

Но когато Даниел Лий – креативният директор на Bottega Veneta, е погледнал към океана, сигурно е видял Джак Спароу в далечината. Последният му дизайн е като излязъл от поредицата „Карибски пирати“, снабден с пипала на октопод, които могат леко да изплашат хората, страхуващи се от вода. Когато се вгледате по-добре в модела обаче ще видите, че той е изключително стилен и красив, подходящ за есента и за по-меката зима.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Abeera Mir (@fashiontalkbyabeera) on

Тази седмица Хейли Бийбър се появи с интересното палто при разходка в Ню Йорк, съчетавайки го с жълта шапка на „Coors“ и жълт пуловер на „Jonathan Simkhai“. Явно тази гама е любима на съпругата на Джъстин Бийбър, тъй като палтото ѝ от Bottega Veneta беше в същия оттенък. Цената му е 9500 долара. 

Като погледнете звездата отгоре-надолу, моделът не изглежда толкова различно от другите. Всъщност прилича доста на любимото на всички знаменитости плюшено палто от „Max Mara“, което се предлага в множество цветни нюанси. Но когато очите ви стигнат до коляното, палтото от Bottega Veneta се разделя на десетки идеално цилиндрични отделни нишки, които създават нещо като буцисти ресни, които се разклащат и люлеят при ходене и придават ефекта на пипала.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bottega Veneta (@bottegaveneta) on

Феновете на „Карибски пирати“ ще си спомнят, че персонажът Дейви Джоунс се оплакваше от пипалата на врата си, но явно те се превръщат в желана мода през този сезон. Палтото на г-жа Бийбър вече е присъствало на предните страници на няколко модни списания. Една от звездите, които го е обличала за фотосесии, е Риана, която застава на корицата на Harper's Bazaar за септемврийския му брой.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари