IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенни палта 2020: Кейт Мидълтън като принцеса Даяна

21 октомври 2020 16 30

Херцогинята заложи и на любимата си маска за поредния ангажимент

Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън продължава да бъде една от най-стилните жени тази есен. 

Във вторник, 20 октомври, херцогинята на Кеймбридж и съпругът ѝ принц Уилям присъстваха на стартирането на фотографската кампания „Hold Still“ в Лондон. Мидълтън отново привлече погледите с избора си на есенно палто, като този път заложи на червения цвят. Тя съчета модела на "Alexander McQueen" със задължителната предпазна маска, която беше с флорални мотиви, черни 7/8 панталони и черни обувки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dress Like a Duchess (@dresslikeaduchess) on

Феновете на кралското семейство веднага ще се върнат години назад, когато принцеса Даяна се появи с червено палто в Швейцария през 1994 година. Тогава тя, принц Чарлз и синовете им Уилям и Хари бяха на ски ваканция в Цюрих. 

Фотографската изложба във вторник е проект на херцогинята, която създаде организацията „Hold Still“ заедно с Националната портретна галерия, за да покаже живота в Обединеното кралство по време на коронавирусната пандемия. След като получи над 31 000 снимки, тя и експертна съдийска комисия избраха само 100, които да бъдат показани в онлайн изложба през септември. Селекцията ще бъде показана и в други градове през следващите месеци.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Според списание „Hello!“, херцогът и херцогинята на Кеймбридж са се срещнали със Сами Масалами Мохамед Елмасала Айед, който също е включен в изложбата. Той казва пред изданието, че е разговарял с Кейт по телефона, когато разбира, че снимката му е избрана. 

„Херцогинята ми се обади преди няколко седмици и имахме толкова прекрасен разговор. Тя ми каза как иска да направи колекция от снимки, които показват ситуацията във Великобритания, но да обхване всички страни на това, което хората са преживели и все още преживяват“, добавя Сами. Той обяснява, че е бил впечатлен от обаждането и от държанието на Кейт. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари