IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миниатюрна чантичка – любимият аксесоар на звездите

22 октомври 2020 10 30

От Кайли Дженър до Риана

Снимка: iStock

Явно най-важното нещо, което звездите трябва да носят със себе си е... пакетче дъвки. 

Това си помислихме, когато видяхме малката чантичка на Кайли Дженър, която риалити звездата показа преди няколко дни. Милиардерката беше забелязана на обяд в Бевърли Хилс, носейки оранжева минирокля, комбинирана с миниатюрна кожена чантичка на „Le Chiquito“, която струва 500 долара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kylie shoot (@kylie.shoot) on

С дръжка по-голяма от самата чанта и побиращ се в ръката на човек, аксесоарът ни кара да си задаваме един основен въпрос – Какво точно може да се сложи вътре? Освен това не можем да си представим Кайли Дженър да излезе без телефон, балсам за устни и задължителното портмоне, които по никакъв начин не могат да се съберат в дамската ѝ чантичка.

Въпреки хилядите въпроси, които имаме, миниатюрните чантички се превърнаха в хит сред звездите през последните няколко години. И, както изглежда, модата няма да бъде премахната. Вземете, например, Лизо, която се появи с подобен аксесоар на Музикалните награди през 2019 година. Тогава изпълнителката се довери на гиганта „Valentino“, който направи чантата специално за събитието и има само три бройки в целия свят. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on

Тогава Лизо се пошегува, че тази чантичка побира притеснението ѝ от общественото мнение. „Ето толкова ми пука за него“, каза тя и показа аксесоара пред фотографите. Освен изпълнителката обаче още няколко други известни дами се включиха в модния тренд. Миниатюрната чантичка се оказа в ръцете на Джиджи Хадид, Риана и Кортни Кардашян.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihanna Navy ⚓ (@rihannabeauties) on

***

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@jelenahadid.89) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари