IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенни тенденции: 6 вида шапки, които ще са популярни през сезона

23 октомври 2020 10 30

Аксесоарът ще превърне тоалета ви в нещо невероятно

Снимка: Pexels

Тъй като температурите започнаха бавно да падат, дрехите ни ще стават все по-дебели и обемисти, докато се превърнем в жива закачалка, пълна с 5 слоя облекло, допълнени от пухено палто. Според някои, зимата е един от най-лошите сезони за модата, тъй като почти не можем да видим нищо друго, освен якетата. Един трик обаче може винаги да ни помогне да подобрим есенното или зимното си облекло и в същото време да ни държи топло.

Тайната е в добавянето на малка забавна шапка, независимо дали става въпрос за баретата на „Емили в Париж“, или за обикновената зимна шапка, която носим вече пет зими подред. В случай, че вашата колекция се нуждае от актуализация, ви предлагаме шест различни модела, които си струва да включите в тоалетите ви през следващите два сезона. 

Разбира се, не е задължително да включите всичките шест шапки, но е добре да изберете някоя от тях, тъй като по този начин със сигурност ще привлечете вниманието на околните. 

1. Барета

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by She's In Parties Vintage (@shesinpartiesvintage) on

Наскоро по платформата Netflix беше пуснат сериала „Емили в Париж“, който накара много хора да си помечтаят за френския стил. Затова първото ни предложение за есенна шапка е класическата барета, която не е по-различна от миналата година. Това е красив аксесоар, който е по-подходящ за женската част от обществото и може много лесно да се комбинира както с рокли, така и с обикновени дънки и риза.

2. Широкопола шапка

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandy Paixão | Fashion Inspo (@sandycarvs) on

Ако облеклото ви се струва малко скучно, то една шапка с по-широка периферия ще ви помогне да поправите проблема. Това е един от най-добрите начини да излезете навън със стил, който със сигурност ще се отличава от общия. Широкополата шапка веднага вдига летвата на тоалета ви и само с едно движение от незабележими се превръщате в център на внимание.

3. Шапка Pageboy

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simone Neviani (@iamsimoneneviani) on

Това е нещо като братовчед на баретата, но ни връща доста назад в миналото. Стилът бил популярен през 70-те години и може да се носи с абсолютно всичко. Включете шапката в ежедневното или официалното си облекло и ще видите как цялата ви визия коренно се променя.

4. Шапка тип „Идиотка“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delaney (@delaneychilds) on

Да, този модел е познат на голяма част от обществото и най-вероятно повечето от нас все още го пазят някъде назад в гардероба си. Въпреки името си, шапката е доста добро решение за есента и придава разнообразие на визията. Подходяща е за хора, които винаги ще тъгуват по 90-те години и стила на онова време. 

5. Класическа зимна шапка

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan (@poppiejoe.co) on

Разбира се, има хора, които усещат зимата още с приключването на септември и вадят дебелите дрехи. Ако сте едни от тях, то тогава класическата зимна шапка е точно това. Тази година обаче заложете на нещо по-цветно, за да преборите тъмните и студени дни на зимата. 

6. Шапка с козирка

Възможно е да сте забелязали, че всеки модел, актриса и инфлуенсър обича бейзболните шапки. Това определено е вечно допълнение към тоалета, независимо дали не си харесвате косата, или просто искате да защитите очите си от суровите отблясъци на слънцето през зимата. Въпреки че моделът носи спортно име, това не означава, че е запазен само за феновете на бейзбола. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OFFICIAL PRODUCT (@ecordie.catalog) on

Може да използвате шапката по всяко време без да се притеснявате, че не знаете името на нито един бейзболист. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

viki ( преди 3 години )
Nay modernu masku umalu...gore tam na edna "kapa" my vukahme kasket edno vreme
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар