IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Развод ми дай: Ана Уинтур се раздели със съпруга си

23 октомври 2020 08 40

След 20 години щастлив брак

БГНЕС

Ана Уинтур и съпругът ѝ Шелби Брайън вече не са заедно. Главният редактор на списание Vogue е подала молба за развод след над 20 години брак. 

Модният експерт и милионерът са в сложни отношения още от 2013 г., откогато спряха да се появяват заедно на официални събития. Въпреки това, близки до семейството им твърдяха, че те все пак са заедно, но всеки от тях държи да не се намесва в работата на другия. 

Все още не е ясна главната причина за развода между Ана и Брайън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @guysandpeople на

И докато двамата тепърва ще поделят имуществото си, чуждестранните медии писаха, че Брайън прекарва голяма част от времето си в родния си град Тексас.  

70-годишната Уинтур и инвеститорът, който е само с 4 години по-голям, са заедно от далечната 1999 г. Връзката им започва със скандал, защото тогава бизнесменът е женен, но след като среща Ана, се разделя със съпругата си. 

Малко преди да се запознае с бъдещия си съпруг, модната редакторка се развежда с Дейвид Шафър, който работи като психиатър. Тя поема попечителството над двете им деца. 

Уинтур и новият ѝ мъж узаконяват отношенията си, като сключват брак през 2004 г. Двамата нямат свои деца. 

През 2017 г. Ана става баба – на сина ѝ Чарли Шафър му се ражда момиченце. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари