IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стил и красота: Малума и костюмът, който сам е направил

28 октомври 2020 11 00

Изпълнителят се появи с него на Billboard Latin Music Awards

Снимка: БГНЕС

Малума е един от най-популярните мъжки изпълнители в последните няколко години. Сексапилът и талантът му карат женската част от аудиторията да се разтапя всеки път, когато чуе негова песен. Постепенно колумбиецът се изкачи до върха на музикалните класации в цял свят и служи като представител на латиноамериканската общност.

Съвсем наскоро Малума се сдоби и с първата си филмова роля и ще си партнира с Дженифър Лопес. Двамата ще играят в „Marry Me“, който трябва да излезе на 14 февруари 2021 година. Освен това изпълнителите направиха и две общи песни, които буквално взривиха интернета и накараха всички с нетърпение да броят дните до Свети Валентин. 

Колумбиецът може да се похвали и с още нещо. Преди няколко дни той получи наградата „Spirit of Hope“ за своята филантропска дейност, връчена му по време на събитието „Billboard Latin Music Awards“. Малума беше един от най-добре облечените изпълнители в шоуто и това не остана незабелязано от феновете. Интересното е, че самият колумбиец стои в основата на дизайна на своя тоалет.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma) on

„За събитието децата от фондацията и моето семейство ме вдъхновиха да използвам въображението и дизайнерския си усет за тоалета“, казва Малума пред E!News. Той добавя, че смята наградата си за изключително важна и затова е искал да почете победата със специално направен костюм. 

„Исках да имам цвят, който представя чистота и щастие с детайли, които представят моята марка с акцента на перлените бутони, нарисувани с букви. Обичам перлите, тъй като те символизират лоялност и почтеност. А аз съм отдаден на децата и работя усилено, за да им помогна да развият и изпълнят мечтите си в сферата на изкуството“. 

По време на наградите Малума беше почетен за помощта си на уязвими младежи, които искат да постигнат желанията си. Неговата фондация „El Arte de Los Suenos“, което в превод означава „Изкуството на мечтите“ се занимава именно с това. Изпълнителят посвети наградата на всички мечтатели по света и на семейството си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma) on

Освен че излезе на сцената, за да получи наградата си, Малума също така изпълни и песента „Hawai“, за която беше облечен в съвсем друг тоалет. Той заложи на копринена риза и панталон с лъскави камъни, които блестяха всеки път, когато осветлението се спираше върху звездата

Всичко за модните тенденции и какво ще носим през 2021 ще можете да проследите в първото онлайн събитие на Tialoto.bg! Tialoto Live ще се излъчи на 4 ноември от 14:15 часа във Фейсбук страницата на сайта

Не пропускайте да се регистрирате на events.tialoto.bg, за да участвате в специалната томбола, където един от вас ще си спечели празнична кошница от Doti.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари