IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън продължава да нарушава кралските традиции

24 октомври 2020 16 30

Кралица Елизабет не е голям фен на визията ѝ

Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън за пореден път показа част от колекцията си женски костюми. 

След като тя и съпругът ѝ принц Уилям се срещнаха с финалистите от изложбата „Hold Still“, двамата се отправиха да участват в събитието „Pride of Britain Awards“ и да си поговорят с журналистката Кейт Гарауей. Разбира се, преди това херцозите трябваше да се отбият у дома, за да променят тоалетите си. 

Мидълтън замени червеното си палто на Alexander McQueen с тъмносин костюм, комбиниран със светлосиня риза. Само преди седмица херцогинята отново заложи на подобен тоалет, но този път избра черен костюм, който отново беше дело на Alexander McQueen. Марката е любима на Мидълтън и тя се довери на нея и за направата на сватбената си рокля. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HRH The Duchess of Cambridge ? (@life.of.a.duchess) on

Въпреки че много от кралските дами по света – от кралица Максима до кралица Летисия, избират да носят костюми, кралица Елизабет II почти никога не слага такъв тоалет за официалните си ангажименти. Смята се, че 94-годишният монарх не е фен на този стил. Въпреки това Меган Маркъл често не се съобразяваше с желанията на кралицата и носеше костюми и блейзъри за посещенията си с принц Хари. 

Източник казва пред списание People, че херцогинята на Съсекс не е разбирала някои от правилата в двореца и не е искала да ги спазва. Едно от тях е било това, че кралица Елизабет II предпочита жените в кралското семейство да се обличат с поли или рокли, а не с панталони. 

Явно това правило не важи за Кейт Мидълтън, която на няколко пъти вече се появява с панталонени костюми. През март тя посети колцентър в Лондон, а за визитата си избра розов тоалет с бяла блуза. Освен това херцогинята носи и панталони за по-неофициалните си ангажименти, като да пече маршмелоу с млади скаути. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Дори и кралицата да не е фен на костюмите на Кейт, ние със сигурност сме. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine & Meghan (@megandcath) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари