IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода есен 2020: Приянка Чопра носи дрехите на Ник Джонас

26 октомври 2020 08 30

Вижте как изглеждат те в един и същи екип

БГНЕС

„Обичам да крада дрехите ти, Ник Джонас!“. Това написа Приянка Чопра в социалните мрежи и показа как с мъжа ѝ могат да носят едни и същи дрехи. Публикацията ѝ за стила им на обличане събра хиляди харесвания и положителни коментари. 

Актрисата сподели колаж във Facebook, на който тя и музикантът са облечени в спортен екип в цвят слонова кост. Горнището ни напомня много на моделите през 80-те – то не се разкопчава, а има огромен джоб по средата. 

Приянка не скри, че е задигнала дрехите на Ник, но гледайки снимките може да кажем, че те много ѝ отиват. 

Въпросният модел, носен първо от музиканта, е унисекс и може да се носи както от мъже, така и от жени. Модни експерти обаче посочват в Instagram, че толкова светли цветове не са най-подходящи за представителите на силния пол. 

„Всичко ще бъде наред“, пише още Приянка Чопра, качвайки още снимки със спортния екип, с който избрала да се разходи из улиците на Берлин. С нея е и едно от кучетата ѝ, което е с пухкава розова дрешка. 

Отбелязването на актрисата от Германия накара феновете ѝ да мислят, че съвсем скоро ще я видят в нов филм. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари