IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Серина Уилямс, хубави ботуши!

29 октомври 2020 12 30

Тенисистката с гореща фотосесия

БГНЕС

Ботите и кубинките са предпочитаните обувки тази есен. Предимството им е, че са удобни и се съчетават с различни видове дрехи. Но когато имаме по-специален повод, за който трябва да сме по-официални, се нуждаем от ботуши на висок ток. Тази година кожените модели със заострен връх, със или без цип, ще са актуални. Това ни доказва Серина Уилямс, която избра не какви да е, а червени, за последната си фотосесия. 

Снимайки за своята модна марка, тенисистката сложи черен цял бански и ботуши на висок ток, като кадрите ѝ определено разгорещиха нейните последователи. 

„Тези ботуши са създадени за разходка“, написа Серина, коментирайки шикозния модел, чийто ток е тънък.

„Забравете за ботушите... Тази жена... Гореща“, написа последовател на Уилямс под снимките ѝ. 

Позирайки пред обектива, спортистката показа, че е във форма и не се срамува да облече бански, а дори самата Наоми Кембъл я поздрави за визията ѝ, оставяйки ѝ сърчица. 

На един от кадрите Серина е с къса черна рокля, но на него отново се виждат перфектно оформените ѝ крака, за които феновете ѝ оставиха безброй положителни коментари. 

Това лято Уилямс показа в своя Instagram как тренира със сестра си Винъс. Тогава тя разкри, че набляга на HIIT, кардиоупражнения и йога. Ластиците и коремните преси пък са ѝ любими.

Какви ще бъдат модните тенденции за 2021 година и какво трябва да имаме задължително в гардероба си ще бъде една от темите в първото онлайн събитие на Tialoto.bg! Tialoto Live ще се излъчи на 4-ти ноември от 14:15 часа във Фейсбук страницата на Tialoto.bg. Още информация вижте ТУК.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари