IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенна мода: 5 причини да обновите гардероба от outlet

19 ноември 2020 12 30

Как да попълним гардероба по модните трендове за есен-зима 2020-2021

Снимка: Istockphoto

Всяка смяна на сезоните идва с промени в гардероба. Обновяваме тоалетите си, прибираме леките и ефирни тънки дрехи за догодина и вадим по-плътните такива, за да се подготвим за студените дни.

Това е и моментът, в който отбелязваме какво повече няма да носим, преглеждаме тенденциите и съобразяваме новите си попълнения с тях.

Аз лично от няколко години имам друга стратегия – минавам целия процес по сдобиване с нови артикули през outlet.

И сега ще ви споделя моите 5 причини защо взех решението да се сдобия с дамски аутлет дрехи и навиците ми за пазаруване никога повече няма да бъдат същите.

Дамски аутлет дрехи онлайн

1. Стилът няма цена

Ако някой ви каже, че ако сте от глава до пети във висша мода, това задължително ще ви направи супер модерна, не му вярвайте. Да, всички мечтаем за високия клас брандове от големите подиуми, но истината е, че една жена може да изглежда перфектно и без това да е обвързано с огромен бюджет. Стилът е нещо, с което човек се ражда, нещо, което носи в себе си като усещане. И да, можем да изглеждаме страхотно и с много по-малко, а не са малко случаите, в които робуването на големите брандове повече ни пречи, отколкото ни помага.

Не марката прави дрехата, а жената.

2. Бюджетен вариант, с който изглеждаме перфектно

В продължение на горното, добро решение е да обновим гардероба чрез outlet, защото това е значително по-бюджетен вариант. Винаги съм смятала, че е по-добре да имам две или три неща, вместо едно. Така имате много повече варианти за комбинации, които излизат колкото един. Стимулът е едновременно да се сдобия с всичко, от което имам нужда, без това да е за сметка на друго удоволствие, което мога да си доставя – като например да мога след това да се насладя на новите си придобивки на среща с приятелки. Аз лично винаги преглеждам Remixshop.com, даже и с приятелки, за да открия бюджетен вариант да обновя гардероба си.

Аутлет дамски дрехи от Remix

3. Тенденциите се менят... но не чак толкова

Всеки сезон си има няколко тенденции, които са на фокус. Интересното е обаче, че те не се сменят драстично, даже напротив – наблюдава се една цикличност. Това, което е било модерно вчера, днес може и да не е, но утре със сигурност ще направи своето завръщане. Именно по тази причина набавянето на новия гардероб през outlet е всъщност много практично решение. Така знаете, че ще намерите неща, както дрехи, така и дамски чанти и обувки, които са супер актуални и вечни класики, които никога няма да излязат от мода.

Дамски чанти онлайн

4. Пазарувам умно и след това нямам гузна съвест

Колко често ви се е случвало да се прибирате с много торби (или да пристигнат от онлайн пазаруване) и да си дадете сметка едва след това, че сте превишили многократно бюджета си за неща, които реално не са ви трябвали. Именно по тази причина Remixshop.com е реалното „умно“ пазаруване. Купувате страхотни неща, нямате гузна съвест и всъщност сте се сдобили с вечни класики, които догодина пак ще бъдат модерни и ще влязат в употреба за повече от един сезон.

5. Всичко е на едно място

Хубавото на онлайн аутлет модата е, че имате буквално всичко на едно място. Така, докато разглеждате, можете да си дадете сметка, че вместо поредната бяла риза имате всъщност нужда от пуловер. Огромното разнообразие често е помощник в това да избистрите концепцията от какво точно имате нужда или да откриете нещо, за което не сте се сещали, но всъщност ще ви бъде много повече от полза. Така печелите време от обикаляне с часове на физически магазини, избегнали сте струпването на едно място с много хора, а сте си доставили същото удоволствие с по-малко усилия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари