IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камерън Диас комбинира четири аксесоара, вдъхновена от други звезди

30 ноември 2020 10 50

Виждаме Дженифър Лопес, Кейти Холмс и Бри Ларсън в тоалета

Снимка: БГНЕС

Камерън Диас рядко излиза от началото на пандемията, но пък когато го направи, го прави със стил.

Преди няколко дни актрисата беше засечена на разходка из Лос Анджелис, а визията ѝ беше изключително добре избрана. Звездата се появи с черна блуза с дълъг ръкав, избелели дънки и бели маратонки. Но това, което привлече вниманието на минувачите и потребителите в социалните мрежи, са аксесоарите, които Диас съчета.

Големите ѝ слънчеви очила бяха първото, което се забелязва, когато видите снимката на Камерън. Този стил сме го виждали и преди, но върху лицето на Дженифър Лопес. Изпълнителката е фен на подобен модел и дори направи собствена линия в колаборация с Quay. Явно Джей Ло е повлияла не само на феновете, но и на Диас, която е решила да заложи на големите слънчеви очила.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celebridade Fanpage HKI (@celebridadefanpagehki) on

Под аксесоара срещу слънце актрисата беше сложила черна предпазна маска, която ни напомня за онази, носена от Кейт Холмс почти всеки ден. И докато върху аксесоара на Диас липсва надписът „Evolvetogether“, който виждаме върху този на колежката ѝ, то предпазната ѝ маска е също толкова добра и лека върху кожата. Още повече, че черното върви на всеки тоалет, което ви освобождава от мисленето как да съчетаете маската с дрехите.

В ръцете си Диас държи два забележими предмета. Плетената чанта Jacquemus беше доста популярна през лятото и се носеше от редица звезди като Бри Ларсън и други. Към нея актрисата добави и бутилка за вода. Течността вътре не е известна, но може да бъде и проба от новото вино, което компанията ѝ Avaline Red Blend произвежда.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Най-скъпият аксесоар, който Диас носи, е плетената чанта. Тя струва 465 долара. Очилата ѝ се предлагат за между 30 и 65 долара, маската може да я вземете за 20 долара, същата цена, на която се предлага и бутилката за вода.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари