IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимни палта 2020: Кендъл Дженър със стил от 70-те

30 ноември 2020 08 30

Моделът комбинира дрехата с топла шапка

Снимка: БГНЕС

Гледали ли сте романтичната комедия „Ани Хол“ от 1977 година?

Филмът е режисиран от Уди Алън, който влиза и в една от главните роли. Към него се присъединяват Даян Кийтън и Тони Робъртс. Това е един от най-популярните проекти на режисьора, като успява да се превърне в големия победител на 50-ата церемония по връчването на наградите „Оскар“. Тогава печели общо 4 статуетки, включително за най-добър филм, най-добър режисьор, най-добър оригинален сценарий и най-добра женска роля за Даян Кийтън.

Произведението разглежда обичайни за автора теми в характерния му стил. Създаване, развитие и провал на взаимоотношенията между мъжете и жените и в частност между главните герои – невротикът Алви Сингър (Алън) и Ани Хол (Кийтън). Освен с невероятната си игра, „Ани Хол“ се запечатва в ума на феновете и с прекрасния стил, който героите показват.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diane Keaton (@diane_keaton)

Ако филмът ви е залипсвал, може да погледнете към скорошния тоалет на Кендъл Дженър, която лесно може да объркате с младата версия на Даян Кийтън. Супермоделът се появи в Ню Йорк с приятелката си Бела Хадид, като двете посетиха музея „Метрополитън“ за ден, изпълнен с култура и изкуство.

Кендъл беше облечена с перфектното палто за настъпващата зима в Ню Йорк. Тя заложи на кафяв модел от Dani Michelle, който се простираше почти до земята. В допълнение към него звездата избра бяло поло, черни панталони, миничантичка от 90-те и спортни обувки. Това, което направи голямо впечатление беше и черната шапка, която Дженър носеше.

Супермоделът позволи на феновете си да видят аксесоара отблизо, като сподели няколко клипчета в Instagram. С целия този стил Кендъл много заприлича на Даян Кийтън, която освен във филма на Алън, избира подобни тоалети и в реалния живот. Все пак двете дами се различават по това, че Ани Хол не носи предпазна маска, която се намираше на лицето на Дженър.

Предпазното средство обаче не замъгли умовете на феновете, които съвсем наскоро критикуваха риалити звездата заради организирането на огромно парти по време на пандемия. Според медиите, на събитието са присъствали около 100 души, които не са били нито на разстояние, нито са носели маски. Източник казва пред Sun, че семейство Дженър е взело предвид всички мерки за сигурност и партито се е провело на открита тераса, а преди влизане всеки един човек е трябвало да си направи бърз тест за коронавирус.

„Знаеха, че всичко това ще изглежда зле, но не им пукаше. Цялото семейство говореше спокойно за партито и обмисляха как да го организират. Решиха просто да го направят и да си изкарат чудесно“

Сред гостите са били Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър, The Weeknd, Джейдън Смит, Уини Харлоу и много други.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари